خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی
loading...

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش طرز تهیه برخی از شیرینی ها قرار داده شده است در آموزش آشپزی انواع دسر وجود دارد دسرها در طعم و شکل های متفاوت نسبت به هم نیز وجود دارند.

مواد لازم

كره آب ‌شده                                  نصف پيمانه
پودر كاكائو و پودر قند                        به ميزان لازم
خمير فيلو                                      به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ                                  پنج عدد
شير                                            دو و نيم پيمانه
وانيل و نمک                                  از هر کدام نصف قاشق چايخوري
شكر                                           ۳/۴پيمانه
آرد و شکلات چیپسی                      ۱/۳پيمانه

طرز تهيه

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم.لابه ‌لاي چهار برگ خمير را با برس كره آب شده زده و روي هم قرار مي‌دهيم. سپس خمير را به صورت مربع‌هاي ۱۰ سانتي‌متري مي‌بريم. (بايد ۲۴ عدد مربع داشته باشيد اگر كافي نبود دوباره تكرار كنيد) روي شش عدد از آنها پودر كاكائو پاشيده و با پودر قند تزيين مي‌كنيم خمير‌ها را با احتياط در سيني فر مي‌گذاريم و به مدت پنج دقيقه در فر قرار داده تا روي آنها طلايي شود در اين فاصله كرم را آماده مي‌كنيم.
دو پيمانه شير وانيل و نمك را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا داغ شود زرده‌ها را با شكر آنقدر مي‌زنيم تا رنگ آن سفيد و مثل كرم غليظ شود. آرد را هم در باقي شير حل كرده و همراه زرده‌ها به شير اضافه مي‌كنيم. كرم را روي حرارت ملايم آنقدر هم مي‌زنيم تا غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداشته و شكلات را افزوده و مخلوط مي‌كنيم تا شكلات ذوب شود.
براي درست كردن هر شيريني لابه لاي سه عدد خمير كرم شكلاتي مي‌ماليم و براي لايه رويي از خمير تزيين شده استفاده مي‌كنيم.اين شيريني را سرد سرو كنيد.

ناپلئونی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*