خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس
loading...

آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس

آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس

آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس

آشپزی:در بخش آموزش آشپزی سایت تفریحی میهن گرام طرز تهیه غذاهای مختلفی قرار داده شده است برخی از افراد در آشپزی کردن بدنبال تنوع می باشند و در صورت امکان غذذاهای مختلفی را درست می کنند.

مواد لازم

پياز                                                  یک عدد
سير                                                ۲ تا ۳ حبه
گوشت چرخ كرده                                نیم کیلو گرم
نمك و فلفل سياه                                به ميزان لازم
زردچوبه و زنجفيل                                 به دلخواه
گشنيز خرد شده                                 یک استكان
فلفل سبز                                         ۳ تا ۴ عدد
سيب‌زميني                                       ۱ كيلو
پودر زيره سبز                                     دو قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ                                            ۱ عدد
ليموترش تازه                                      ۱ عدد

طرز تهيه

در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و  گوشت چرخ كرده را با انواع ادويه‌ها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيب‌زميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.
نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيب‌زميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيب‌زميني گلوله‌اي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيب‌زميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيب‌زميني را در كف دست گرد كنيد.
در ظرف ديگري تخم‌مرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخم‌مرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیس‌ها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.

کاتلیس

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*