خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام
loading...

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام

آشپزی:در غذاهای ایرانی تنوع بسیاری وجود دارد که برخی در آموزش آشپزی آنها را آموزش می بینند و آشپزی می کنند و حتی گاهی می توان با استفاده از میوه های مختلف خورشت تهیه کرد و از آنها با تزیین مناسب برای مهمانی استفاده کرد افراد زیادی به چغاله بادام علاقه دارند و آن را با لذت میل می کنند در اینجا آموزش خورشتی قرار داده شده است که با استفاده از چغاله بادام تهیه می شود امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

مواد لازم

چغاله                                                   ۵۰۰ گرم
سبزي                                                  ۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندي                                  ۵۰۰ گرم
آبغوره                                                   یک چهارم پيمانه
نمك                                                     به ميزان لازم
فلفل و زرد چوبه                                     به ميزان لازم
روغن                                                   دو قاشق غذاخوري

سبزي شامل نعنا و جعفري می باشد

طرز تهيه

سبزي را خرد كرده به همراه روغن تفت مي‌دهيم. گوشت، زردچوبه و فلفل را به سبزي اضافه كرده كمي ديگر  تفت مي‌دهيم. حدود  سه ليوان آب به مواد اضافه مي‌كنيم تا گوشت به مدت يك ساعت بپزد. سپس چغاله‌ها را اگر درشت هستند از طول دو نيمه مي‌كنيم و اگر كوچك باشند درسته به خورش اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم يك ساعت ديگر بپزد. آبغوره و نمك را اضافه كرده مي‌گذاريم تا خورش جا بيفتد.

خورش چغاله بادام

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*