خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی
loading...

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متنوعی برای آشپزی کردن وجود دارد که برخی از آنها غذاهای خارجی هستند و برخی غذاهای ایرانی که در آنها تنوع وجود دارد.

مواد لازم

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                       ۱کیلو
سیر کوبیده                                                              ۳ تا ۴ حبه
پیاز کوچک پوست گرفته                                             ۱۰-۱۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک                                                    ۸-۱۰ عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده                                             ۱-۲ عدد
نعنای خشک                                                            ۱ قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه                                                             ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                              نصف پیمانه
نمک                                                                       به میزان لازم
فلفل سیاه                                                               به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه حدوداً برای ۵ تا ۶ نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

طرز تهیه جوجه کباب

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*