خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه خورش سیب
loading...

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

آشپزی:برخی به آشپزی غذاهای ایرانی علاقه خاصی دارند آموزش آشپزی دارای بخش های متنوعی می باشد آشپزی برای بعضی ها علاوه بر اینکه نوعی هنر محسوب می شود نوعی سرگرمی نیز محسوب می شود.

مواد لازم

گوشت                                           نيم كيلوگرم
پياز                                                دو عدد
سيب شيرين                                   چهار عدد
لپه                                                 يك پيمانه
رب گوجه‌فرنگي                                يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده                        دو عدد
ليموعماني                                      پنج عدد
زعفران                                           نصف قاشق چايخوري
دارچين                                           به ميزان لازم
روغن                                             به ميزان لازم
نمك                                               به ميزان لازم
فلفل                                              به ميزان لازم
زردچوبه                                          به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا پيازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ مي‌كنيم، سپس گوشت‌ها را قيمه‌اي خرد كرده و در پياز سرخ مي‌كنيم و دارچين و فلفل را مي‌افزاييم. بعد گوجه‌فرنگي‌ها و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد مي‌ريزيم. آن‌گاه لپه را كه از قبل خيس كرده‌ايم آبكش كرده و داخل مايه سرخ مي‌كنيم (براي جلوگيري از وا رفتن لپه) آب ريخته و مي‌گذاريم بپزد بعد از ۵/۱ ساعت ليموعماني، زعفران و نمك را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم خورش جا بيفتد ۴۵ دقيقه قبل از سرو، سيب‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم (به اين دليل كه سيب زرد له مي‌شود.)

آموزش و طرز تهیه خورش سیب

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*