خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک
loading...

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

آشپزی:برخی به آموزش آشپزی مشغول هستند و به آشپزی علاقمند هستند برخی ترجیح می دهند غذاهای ایرانی را آشپزی کنند در اینجا آموزش خورشت قیمه خلال و زرشک برای شما دوستان گذاشته ایم.

مواد لازم

گوشت گوساله                          ۵۰۰ گرم
زرشك                                      ۵۰ گرم
خلال بادام                                ۱۰۰ گرم
پيازمتوسط                               يك عدد
نمك و فلفل                              به ميزان لازم
روغن براي سرخ‌كردن                  دو قاشق غذاخوري
شكر                                       يك قاشق غذاخوري
زعفران                                    نصف قاشق چايخوري
ليمو عماني                              چهار عدد

این غذا با این مواد اولیه برای ۶ نفر مناسب می باشد

طرز تهيه

پياز را خرد كرده، با كمي روغن تفت مي‌دهيم. در همين حالت رب را هم اضافه مي‌كنيم سپس گوشت را قيمه‌اي خورد كرده به مواد اضافه  و همه مواد را كمي تفت مي‌دهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم مي‌كنيم و مي‌گذاريم به مدت يك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از ۱۰ دقيقه ليمو عماني‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش مي‌اندازيم و اجازه مي‌دهيم خورش به مدت يك ساعت ديگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شكر تفت مي‌دهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه مي‌داريم.خورش در اصل با زرشك سياه طبخ مي‌شود.

خورش قیمه خلال و زرشک

آموزش و طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

 

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*