خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی
loading...

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

آشپزی:در آشپزی برخی در تهیه غذا و سالاد تنوع زیادی را بکار می برند و آشپزی را با تنوع دوست دارند سالاد رژیمی را برخی در برنامه غذایی خود قرار می دهند.

سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل)       ۱ عدد
هویج                                                   ۲ عدد
توفو                                                    ۱۲۵ گرم
سس سویا                                          ۱ قاشق غذاخوری
روغن کلزا                                             ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                          ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده                                  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                                         به میزان کافی

طرز تهیه

مدت زمان آماده سازی:۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
هویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.
روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.
توفوها را به صورت مکعب های کوچک تقسیم کنید و آن ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

► ► ► ○ • ○ ◄ ◄ ◄

سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا

مواد لازم برای ٤ نفر

جوانه ی سویا                       ۴۰۰ گرم
قارچ                                    ۲۰۰ گرم
سینه ی بوقلمون                   ۳۰۰ گرم
ساقه ی تره فرنگی یا پیازچه    ۴ عدد
سیر له شده                         ۱ قاشق چایخوری
سس سویا                           ۲ قاشق غذا خوری
روغن کنجد                           ۱ قاشق غذاخوری
کنجد                                   ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
جوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۶ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

► ► ► ○ • ○ ◄ ◄ ◄

سالاد چغندر، تربچه و پیاز

مواد لازم برای ٤ نفر

چغندر قرمز خام                               ۱ عدد
ترب سیاه                                       ۲ عدد
کاهو                                             چند برگ
پیاز شیرین                                    ۱ عدد
بادام یا گردوی خرد شده                   ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک                               ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه ی توت فرنگی   ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                    ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                                   به مقدار لازم

روش تهیه

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲ دقیقه
پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید ۵ دقیقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

► ► ► ○ • ○ ◄ ◄ ◄

سالاد ترش و شیرین کلم، هویج و سیب

مواد لازم برای ۴ نفر

کلم سفید                نصف عدد
هویج                       ۳ عدد
سیب کوچک             ۴ عدد
گردوی خرد شده        ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
خردل                      ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون              ۱ قاشق غذاخوری
آب                          ۱ قاشق غذاخوری
ماست                    ۱ پیاله
نمک و فلفل             به مقدار لازم

روش تهیه

مدت زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
هویج ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

► ► ► ○ • ○ ◄ ◄ ◄

سالاد ورمیشل و ماهی آزاد

مواد لازم برای ۲ نفر

ورمیشل                        ۱ بسته
فیله ی ماهی آزاد            ۴ عدد
خامه ی تازه ی کم چرب   ۲ قاشق غذاخوری
سیر                             ۱ عدد
موسیر                          ۱ عدد
سرکه                           ۱ قاشق
روغن                            ۱ قاشق
کاهو                             چند برگ
نمک و فلفل                   به مقدار لازم

روش تهیه

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳ دقیقه
ورمیشل ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از ۳ دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. ۲ قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

► ► ► ○ • ○ ◄ ◄ ◄

سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

مواد لازم برای ۴ نفر

اسفناج تر و تازه            ۱ دسته ی کوچک
پیاز سفید                    ۱ عدد
پرتقال                         ۲ عدد
سرکه بالزامیک             ۱ قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد                ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش                ۱ عدد

روش تهیه

مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*