خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی
loading...

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی | آموزش آشپزی | طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

آشپزی:پیتزا جز غذاهایی می باشد که در نام های مختلفی قرار دارند و حتی برخی دارای ترکیب های متفاوتی نسبت به هم می باشند و برخی از مواد بکار رفته داخل آنها با هم تفاوت دارند در اینجا آموزش پیتزا تخم مرغی قرار داده شده است که در تهیه آن از تخم مرغ استفاده شده ست.

مواد لازم

تخم‌مرغ                                هفت عدد
پنیر پیتزا                               دو کاسه ماست‌خوری
گوشت چرخ‌کرده                   یک کاسه ماست‌خوری
روغن                                   نصف فنجان
رب گوجه‌فرنگی                    دو قاشق غذاخوری
زعفران                                یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
پیاز                                      دو عدد
نمک، زردچوبه و فلفل           به مقدار کافی
جعفری خردکرده                  دو قاشق غذاخوری
کنسرو نخودفرنگی               نصف فنجان

با این مقدار مواد لازم به‌اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «پیتزا تخم‌مرغی» خواهیم داشت.

مواد لازم پیتزا تخم مرغی

هفت عدد تخم‌مرغ، نصف فنجان روغن، معادل ۵۰ گرم.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. دو کاسه ماست‌خوری پنیر پیتزا رنده شده، معادل ۲۰۰ گرم.
نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی، معادل ۵۰ گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۸۰ گرم.
دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل ۱۰ گرم. یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل ۲۵۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران

آشنایی با روش تهیه پیتزا تخم‌مرغی

دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار می‌گذاریم. دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل می‌کنیم و در بقیه پیازداغ تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ‌کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه می‌کنیم تا مایه گوشتی آماده شود. سپس ماهیتابه را کمی کج می‌کنیم تا روغن آن جدا شود.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

هفت عدد تخم‌مرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله می‌گذاریم. سپس مایه تخم‌مرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها تقریباً بسته شوند.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه می‌کنیم و روی آن را دوباره پنیر می‌ریزیم.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

در ماهیتابه را برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش می‌کنیم.
پیتزا تخم‌مرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*