خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه سوپ رشته
loading...

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته | آشپزی|طرز تهیه سوپ

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته

آشپزی:سوپ انواع مختلفی دارد در اینجا آموزش یک نوع سوپ قرار داده شده است که در تهیه کردن آن از رشته سوپی و جو پرک و نخود فرنگی استفاده شده است در فصل زمستان بسیاری در برنامه غذایی خود سوپ را قرار می دهند.

مواد لازم برای سوپ رشته

اسکلت مرغ                                یک عدد

رب گوجه‌فرنگی                           ۴ قاشق غذاخوری

رشته سوپی                              چهار فنجان

جعفری خردکرده                         چهار قاشق

نخودفرنگی                                 یک فنجان

جو پرک                                       یک فنجان

نمک                                           به مقدار لازم

پیاز                                             یک عدد

با این مقدار مواد لازم تعداد ۱۴ کاسه ماست‌خوری از سوپ رشته خواهیم داشت.

مواد لازم برای سوپ رشته

یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد)، گوشت خالص آن حدود ۲۰۰ گرم می‌باشد. یک عدد پیاز متوسط، معادل ۱۰۰ گرم
چهار قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۱۶۰ گرم. یک فنجان جو پرک، معادل ۶۰ گرم.
چهار فنجان رشته سوپی، معادل ۲۶۰ گرم. یک فنجان نخودفرنگی پخته‌شده، معادل ۱۰۰ گرم.
چهار قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، حدود ۲۰ گرم. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ رشته

مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت می‌پزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشت‌های مرغ را نیز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته
جو پرک را به آب مرغ اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته
رب گوجه‌فرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پخته‌شده را نیز اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه می‌کنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف می‌کشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*