خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه رولت گوشت
loading...

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آشپزی:در آشپزی تنوع بسیار زیادی در تهیه کردن غذاها وجود دارد گاهی با مواد اولیه تقریبا یکسان می توان غذایی با چند شکل مختلف درست کرد و در برنامه غذایی خود قرار داد در اینجا آموزش رولت گوشت قرار داده شده است.

 

مواد لازم

جعفری خردکرده                       یک الی دو قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                         دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده                        یک کاسه ماست‌خوری

پنیر پیتزا                                   یک کاسه ماست‌خوری

تخم‌مرغ                                    سه عدد

روغن                                       نصف فنجان

نمک و فلفل و زعفران                    کمی

پیاز                                          یک عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه هشت تکه از «رولت گوشت» خواهیم داشت.

 

طرز تهیه رولت گوشت

یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، گوشت چرخ‌کرده، رب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مایه گوشتی به دست آید.

سه عدد تخم‌مرغ، یک الی دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

برای اینکه رولت‌ها شکل بهتری پیدا کنند، می‌توان یک قاشق آرد به مواد اخیر اضافه کرد.

بقیه روغن را در یک ماهیتابه ریخته، آن را کاملاً داغ می‌کنیم. حال، مایه تخم‌مرغی را یکباره در روغن ریخته، شعله را کم می‌کنیم.

مایه گوشتی را روی مایه تخم‌مرغی ریخته، پخش می‌کنیم.

پنیر پیتزا را روی مواد ریخته، در ظرف را می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود.

وقتی پنیر ذوب شد، شعله را خاموش می‌کنیم.

رولت گوشت اگر زیاد روی شعله بماند، مایه تخم‌مرغی برشته می‌شود لذا قابل لوله کردن نخواهد بود.

به منظور تهیه رولت، مواد را لوله می‌کنیم.

لبه‌های مواد را می‌بریم.

رولت را ۲ الی ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد برش می‌دهیم.

برش‌ها را در ظرف می‌چینیم و روی آن را با سس گوجه تزئین می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه رولت

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*