خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
loading...

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

آشپزی:لازانیا جز یکی از غذاهاست که امروزه در دستور غذایی افراد مختلفی قرار گرفته است و آن را می توان به صورت های مختلفی درست کرد در آشپزی غذاهای متنوع بسیاری وجود دارد که برخی هم سعی می کنند تا آنجا که می توانند از این غذاها استفاده کنند.

مــواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ

گوشـت چرخ‌کرده                            یک کاسه ماست‌خوری

رب گوجـه‌فرنگی                              یک قاشق غذاخوری

پـیاز                                             یک عدد

لازانیـا                                           ده ورق

روغـن                                          نصف فنجان

پنیـر پیتزا                                       سیصد گرم

فلـفل دلمه‌ای                                 یک عدد

آرد گـندم                                      یک و نیم قاشق

کـره                                            یک بسته صد گرمی

قـارچ                                           دویست گرم

خـامه                                          پنجاه گرم

شـیر                                           یک لیوان

نمـک و فلفل                                 به میزان لازم

با این مقـدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «لازانیـا گوشـت و قـارچ» خواهیم داشت.

 

طرز تهیه لازانیای گوشت و قارچ

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن پیاز داغ می‌کنـیم. سپس روغن آن را جدا کرده، دویست گرم گوشـت چرخ‌کرده اضافه کرده هم می‌زنیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

یک قاشـق رب گوجه، قارچ خردکرده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

فلفل دلمه‌ای خردشـده را اضافه می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

آرد را در یک ظرف تفـلون ریخته، شـیر را کم‌کم اضافه کرده هم می‌زنیم.
ظرف را روی شـعله قرار داده، مرتب هم می‌زنیـم تا مایه غلیظ شود و جوش آید. کمی نمک اضافه می‌کنیم. پنـجاه گرم کره اضـافه کرده مرتب هم می‌زنیم تا کره ذوب
شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

ظرف را از روی شعله برداشـته، پنجاه گرم خامه (نصف یک قوطی ۱۰۰ گرمی خامه) اضافه می‌کنیم. سـس سفید آماده می‌شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

نصفی از سس سـفید را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی لازانیا آماده می‌شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

در یک ماهیتـابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه می‌کنیم. سپس ورق‌های لازانـیا را در آب جوش قرار می‌دهیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

ورق‌های لازانیا ۶ الی ۸ دقیقه در آب جـوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعـله برداشته و روی ورق‌های لازانیا آب سرد می‌ریزیم.
اگر ورق‌ها را در آبکـش برگردانیم، ورق‌ها پاره می‌شـوند یا به هم می‌چسـبند.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

خمـیرهای لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها گرفته شود. ته یک ماهیتـابه کمی روغن می‌ریزیم و ورق لازانیا را در ماهیتابه می‌چینیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

کمـی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی، دوباره پنیر پیتـزا و یک ورقه لازانیا اضافه می‌کنیم.
این کار را چند مرتبه تکرار می‌کنیم تا ورق‌های لازانیـا تمام شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

بقیه سـس سفید را روی آخرین ورقه لازانیا می‌مالیم.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

کمی پنیر پیتزا روی سـس سفید ریخته و بقیه کره را برش زده، روی پنیر گذاشته و آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا حدود ۱۵ دقیقه با شـعله کم (حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ درجه) بپزد سپس آن را ۵ دقیقه زیر شـعله گریل قرار داده تا روی آن نیز سرخ شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*