خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ تبریزی
loading...

آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ تبریزی

آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ تبریزی

آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ تبریزی

آشپزی:غذاهای ایرانی مختلفی وجود دارد که در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام تعدادی از آنها قرار داده شده است برخی از غذاها با نام شهر مشخصی شناخته شده است.

مواد لازم

بادمجان ۴ تا ۵ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده‌کرده ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
سیر خردکرده ۲ حبه
جعفری خردکرده ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لپه ۳۰ گرم

طرز تهیه

۱. ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ کنید.
۲. سپس شکافی در آن‌ها ایجاد کنید، و کنار بگذارید.
۳. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمک و فلفل تفت دهید.
۴. اینک لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط کنید و شکم بادمجان‌ها را از آن پر کنید.
۵. اکنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.
۶. حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده کاملاً جذب بادمجان‌ها شود.
۷. اینک غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.

منبع: مجله مراحم

گارنی یاریخ

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*