خانه » آشپزی » آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
loading...

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آشپزی:خورشت فسنجان جز غذاهایی است که برای تهیه آن از رب انار استفاده شده است برخی آن شیرین درست می کنند و برخی هم آن را ترش و شیرین درست می کنند در تهیه آن هم می توان از گوشت قرمز استفاده کرد و هم از گوشت مرغ در اینجا آموزش خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده است

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده              یک کاسه ماست‌خوری

زعفران                            یک چهارم قاشق چای‌خوری

پیاز                                  دو عدد

رب انار                             یک فنجان

گردو                                ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل                    به میزان لازم

آب                                حدود ۳ لیوان

شکر                               ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۴ بشقاب خورش خوری از «خورش فسنجان» خواهیم داشت.

مواد لازم برای خورش فسنجان با گوشت قلقلی

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. دو کاسه ماست‌خوری گردو، معادل ۳۰۰ گرم، معادل یک کاسه ماست‌خوری سر پر گردو چرخ شده.

یک فنجان رب انار، معادل ۱۵۰ گرم.

یک کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، معادل ۳۰۰ گرم. نمک و فلفل به میزان لازم.

یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر، معادل ۶۰ الی ۱۰۰ گرم.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

یک کاسه ماست‌خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر را به آب اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم می‌زنیم. بعد از ۴ الی ۵ ساعت خورش سفت می‌شود و روغن می‌اندازد.

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می‌دهیم و آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم. گوشت‌های قلقلی را در خورش می‌ریزیم. می‌گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

منبع:موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*