خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن کلمبه
loading...

آموزش و نحوه درست کردن کلمبه

آموزش و نحوه درست کردن کلمبه

آموزش و نحوه درست کردن کلمبه

آشپزی:برخی به آموزش آشپزی علاقمند هستند و گاهی ترجیج می دهند که یک نوع شیرینی را آشپزی کنند در سایت میهن گرام نمونه هایی از شیرینی قرار داده شده است.

مواد لازم

روغن جامد                           ۲۵۰ گرم
آرد                                     ۵۰۰ گرم
بيکينگ پودر                           يك قاشق چايخوري
ماست                                ۱۸۰ گرم
زرده تخم‌مرغ                         دو عدد
زعفران دم کرده                     ۱/۳ قاشق چايخوري

مواد لازم براي داخل کلمپه

خرما                                   ۱۵۰ گرم
گردوي خرد شده                    ۵۰ گرم
پودرهل                                 نصف قاشق چايخوري
دارچين                                 ۱/۳ قاشق چايخوري

تمام مواد مياني کلمپه را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.

طرز تهيه

آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ‌پودر، زرده‌هاي تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبنده‌اي به دست مي‌آيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتي‌متر باز کنيد. خمير را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنيد. (مي‌‌توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)
سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايه‌اي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپیچید.
کلمپه‌هاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر با دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.

کلمبه

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*