خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن تصویری ژیگو
loading...

آموزش و نحوه درست کردن تصویری ژیگو

آموزش و نحوه درست کردن تصویری ژیگو

آموزش و نحوه درست کردن تصویری ژیگو

آشپزی:در آموزش آشپزی مواردی زیادی برای آموزش وجود دارد در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است است برخی در آشپزی کردن بسیار دقت می کنند و با حوصله آشپزی می کنند.

مواد لازم

گوشت گوساله                      ۲۰۰ گرم
سیر                                    یک غوزه
گردو                                    ۷ عدد

طرز تهیه

ابتدا روی گوشت گوساله سوراخ هایی ایجاد میکنیم و سیرها در داخل سوراخ ها میگذاریم

آموزش ژیگو

حال بقیه سیر ها را رنده ریز میکنیم و در روغن سرخ میکنیم

نحوه درست کردن تصویری ژیگو

حال گوشت ها را در قبلمه میریزیم و خوب دو طرف گوشت را سرخ میکنیم تا رنگ گوشت عوض شود

طرز تهیه تصویری ژیگو

حال یک لیوان اب به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم اب جوش بیاید و بعد زیر قابلمه را کم میکنیم یکی از اصول اصلی ژیگو این میباشد که چنین بار اب قابلمه تمام شود و گوشت ها سرخ شود و دوباره اب به آن اضافه کنیم یعنی گوشت ها چندین بار سرخ و پخته شود

ژیگو

گوشت گوساله دیر پز میباشد و بهتر است نمک غذا در اخر اضافه کنید چون نمک باعث میشود گوشت دیر تر بپزد تقریبا نیم ساعت بعد از پخت گردو ها را به غذا اضافه میکنیم گردو چون گرمی باعث میشود سردی گوشت گوساله را خنثی کند

ژیگو

هنگامی که گوشت نرم شد و برای خوردن اماده شد و برای بار اخر به روغن نشست که تقریبا ۴ ساعت زمان میبرد  زیر گاز را خاموش کنید و غذای شما اماده هست

ژیگو

ژیگوی شما اماده هست بفرمایید نوش جان

ژیگو

 

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*