خانه » آشپزی » آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری
loading...

آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری

آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری

آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتری

آشپزی:برای آموزش آشپزی بخش های مختلفی قرار داده شده است که می توان در آشپزی کردن از آنها استفاده کرد در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای ایرانی قرار داده شده است.

مواد لازم

برنج                                           يك كيلوگرم
فيله‌مرغ                                      نيم كيلوگرم
لوبيا چشم‌بلبلي پخته شده              دو ليوان
شويد تازه                                    دو ليوان
پياز سرخ شده                              يك عدد
زعفران                                        يك قاشق چايخوري
ادويه                                          به ميزان لازم
نمك و فلفل                                  به ميزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را خيس و آبكش كرده و كنار بگذاريد. سپس يك عدد پياز سرخ شده را با فيله‌مرغ تكه‌تكه شده تفت دهيد و زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويه‌ها و يك استكان آب بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود بعد شويد خرد شده را به آن اضافه كنيد و لوبياي چشم‌بلبلي پخته شده را هم به آن بيفزائيد و لابه‌لاي برنج آبكش شده ريخته و دم كنيد پس از ۴۵ دقيقه اين غذا آماده است.

نكته: با گوشت چرخ‌كرده قلقلي يا تكه‌هاي گوشت شترمرغ نيز مي‌توان اين پلو را تهيه كرد. در ضمن به جاي شويد تازه مي‌‌توان از يك ليوان شويد خشك استفاده كرد.

پلو شوشتری

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*